Malmö Universitet

Prislista för catering till Malmö Universitet 2019/2020. Priser exkl moms.

Frukost / Fika

Kaffe/ te med tillbehör 15:-
Juice 18:-
Mineralvatten (kolsyrat) 13:-
Halv fralla med ost eller skinka, grönsaker och groddar 13:-
Hel fralla med ost eller skinka, grönsaker och groddar 25:-
Kavringmacka med ost eller skinka, grönsaker och groddar 16:-

Frukt 5:-
Fruktfat 5:-
Fruktsallad (portionspackad) 18:-
Smoothie (Med eller utan yoghurtbas) 22:-
Yoghurt med Miamarias müsli eller färska bär 22:-

Småkakor (Hallongrotta, kolasnitt, chokladcookies) 8:-
Mjuka kakor (Chokladboll, dadelboll, nöt/mandelbar, kokostoppar) 13:-

Kaffebröd (Kanelbulle, morotskaka, choklad- och kolakaka) 16:-
Bakelser 30:-
Tårta 30:-
Pralin 15:-

Dryck

Kaffe/te med tillbehör 15:-
Juice 18:-
Mineralvatten (kolsyrat eller stilla) 13:-
Läsk 17:-
Lättöl 17:-
Alkoholfri öl 28:-
Alkoholfri cider 28:-
Alkoholfritt vin Rött/vitt (Glas) 40:-
Alkoholfritt bubbel 40:-

Öl 50:-
Cider 50:-
Vin Rött/vitt (Glas) 55:-
Bubbel 60:-

Mat

Dagens
Vegetarisk 90:-
Kött 95:-
Fågel 95:-
Fisk 110:-
Se hemsida för dagens lunchmeny (Inkl sallad, bröd, smör, dryck)
Middag

Ugnsbakad lax med getost, spetskål, och en pesto på 200:-
rostad paprika och hasselnötter.
Grillad flankstek med asiatisk colesalw, koriander, lime, 190:-
ingefära och jordnötter
Purjolöksplättar med rödbetshummus,friterad jordärtskocka, 180:-
rostade knippmorötter

I middagen ingår: sallad, bröd, smör, kolsyrat vatten
Trerättersmenyer 350:-

Förslag:

Blomkålsterrin med bakad jordärtskocka, citronkräm, ärtskott, picklad svamp och pepparrot

TriTip kalv med hasselbackspotatis, rödvinssky, bakad spetskål, timjan, hasselnötter

Chokladkräm med havssalt, dulce de leche, hallon och rostad vit choklad

Mingelmat 30:-/st

Smördegstartlette med smörstekt svamp
Kallrökt lax med chiliaioli, rostad sesam och inlagd ingefära
Crostini med grönmögelost, päron och bacon
Pumpernickel med västerbottenostkräm och rostad serrano
Västerbottenostpaj med en klick créme fraîche, rödlök, rom och dill
Filopaj med färskost och salami
Surdegsbröd med rostad paprikahummus

Buffé 180:-

Förslag på buffér

Rostastekt kalv med picklad svamp och pepparrot
Västerbottenostpaj med en klick créme fraîche och hackad rödlök
Rostade rödbetor med getost och balsamicodressing
Bakade jordärtskockor toppade med syrade grönsaker
Spetskålssallad med rädisor, dijonsenap och rosépeppar
Örtyoghurt
Foccacia

Vegetarisk buffé
Rödbetsbiffar med fetaost- varm
Hel, bakad rotselleri i skivor med brynt hasselnötssmör – varm
Spetskål, dijon, rädisor – kall
Krämig citronaioli- kall
Västerbottenostpaj- kall
Surdegsbaguette
Vispat, brynt smör

Hyra av porslin. glas, servett, bestick 45:-/p
Hyra av linne 10:-/p
Hyra av bord/stolar 30:-/ p
Hyra av personal 250:-/h /person