Malmö Universitet
Prislista för catering till Malmö Universitet 2024. Priser exkl moms.
Frukost / Fika
Kaffe/ te med tillbehör 22:-
Juice 30:-
Mineralvatten (kolsyrat) 20:-
Halv fralla med ost eller skinka, grönsaker och groddar 19:-
Hel fralla med ost eller skinka, grönsaker och groddar 28:-
Kavringmacka med ost eller skinka, grönsaker och groddar 20:-
Frukt 12:-
Fruktfat 18:-
Fruktsallad (portionspackad) 18:-
Smoothie (Med eller utan yoghurtbas) 35:-
Yoghurt med Miamarias müsli eller färska bär 30:-
Småkakor (Hallongrotta, kolasnitt, chokladcookies) 15:-
Mjuka kakor (Chokladboll, dadelboll, nöt/mandelbar, kokostoppar) 20:-
Kaffebröd (Kanelbulle, morotskaka, choklad- och kolakaka) 25:-
Bakelser 50:-
Tårta 50:-
Pralin 20:-
Dryck
Kaffe/te med tillbehör 22:-
Juice 30:-
Mineralvatten (kolsyrat eller stilla) 20:-
Läsk 20:-
Lättöl 45:-
Alkoholfri öl 45:-
Alkoholfri cider 45:-
Alkoholfritt vin Rött/vitt (Glas) 70:-
Alkoholfritt bubbel 75:-
Öl 60:-
Cider 55:-
Vin Rött/vitt (Glas) 75:-
Bubbel 75:-
Mat
Dagens
Vegetarisk 110:-
Kött 115:-
Fågel 115:-
Fisk 125:-
Se hemsida för dagens lunchmeny (Inkl sallad, bröd, smör, dryck)
Middag
Ugnsbakad lax med getost, spetskål, och en pesto på 200:-
rostad paprika och hasselnötter.
Grillad flankstek med asiatisk colesalw, koriander, lime, 190:-
ingefära och jordnötter
Purjolöksplättar med rödbetshummus,friterad jordärtskocka, 180:-
rostade knippmorötter
I middagen ingår: sallad, bröd, smör, kolsyrat vatten
Trerättersmenyer 350:-
Förslag:
Blomkålsterrin med bakad jordärtskocka, citronkräm, ärtskott, picklad svamp och pepparrot
TriTip kalv med hasselbackspotatis, rödvinssky, bakad spetskål, timjan, hasselnötter
Chokladkräm med havssalt, dulce de leche, hallon och rostad vit choklad
Mingelmat 30:-/st
Smördegstartlette med smörstekt svamp
Kallrökt lax med chiliaioli, rostad sesam och inlagd ingefära
Crostini med grönmögelost, päron och bacon
Pumpernickel med västerbottenostkräm och rostad serrano
Västerbottenostpaj med en klick créme fraîche, rödlök, rom och dill
Filopaj med färskost och salami
Surdegsbröd med rostad paprikahummus
Buffé 250:-
Förslag på buffér
Rostastekt kalv med picklad svamp och pepparrot
Västerbottenostpaj med en klick créme fraîche och hackad rödlök
Rostade rödbetor med getost och balsamicodressing
Bakade jordärtskockor toppade med syrade grönsaker
Spetskålssallad med rädisor, dijonsenap och rosépeppar
Örtyoghurt
Foccacia
Vegetarisk buffé
Rödbetsbiffar med fetaost- varm
Hel, bakad rotselleri i skivor med brynt hasselnötssmör – varm
Spetskål, dijon, rädisor – kall
Krämig citronaioli- kall
Västerbottenostpaj- kall
Surdegsbaguette
Vispat, brynt smör
Hyra av porslin. glas, servett, bestick 45:-/p
Hyra av linne 15:-/p
Hyra av bord/stolar 45:-/ p
Hyra av personal 300:-/h /person