Påskmeny

Förrätt:

Spenatrulle med gubbröra
Miamarias citronsill
Västerbottenostfritatta med kallrökt lax, löjrom, rödlök och creme fraiche

Huvudrätt:

Citron och örtbakad laxfilé med bakad spetskål, rädisor och sockerärtor. Serveras med
rotfruktsgratäng och dillpesto

Dessert:

Syrlig passionsfruktscurd med mascarponekräm och mazarinbotten

Vegetariskt alternativ

Förrätt:

Spenatrulle med äggröra
Miamarias vegetariska citronsill
Västerbottenostfritatta med tångkaviar, rödlök och crème fraiche

Huvudrätt:

Citron och örtbakad portabello med belugalinser, bakad spetskål, rädisor och sockerärtor. Serveras
med rotfruktsgratäng och dillpesto

Dessert:

Syrlig passionsfruktscurd med mascarponekräm och mazarinbotten

Pris: 250 kr/ p

Tillval:
Kavring 40 kr/ bröd

Maten hämtas hos oss på Isbergs gata 7 fredagen den 2/4 mellan kl 10-12.
Det medföljer instruktioner om hur ni bäst serverar och värmer upp maten.

Vi tar emot beställningar tom. 31/3

Beställ

6 + 1 =

Prenumerera på dagens!

Avregistrera >>

MiaMarias

Isbergs Gata 7 – 211 19 Malmö

Lunch Måndag - Fredag kl 11-14
Övrig tid enligt överenskommelse